Translate

четвъртък, 23 юли 2015 г.

Новата интерактивна поредица на National GeographicChannel - “Шифърът на злополуките” стартира



 на 22 юли от 22:00 часа.Тя разглежда и анализира шокиращи, действителни инциденти,
заснети с камера и качени в интернет. 12-те епизода по половин час предизвикват зрителите сами да отгатнат какво е на път да се обърка във всеки епизод.
Поредицата представя впечатляващ набор от клипове на близки срещи със смъртта от целия свят. В Сисимиут, Гренландия, шофьор на снегомобил заснема с камерата на каската си собственото си ужасяващо падане по планински склон, продължаващо 2 минути и половина. На водопада Виктория в Замбия приятели на 22-годишна австралийка с ужас забелязват (и заснемат) как бънджито й се къса. В Тайван е заснето огромно свлачище, което се спуска надолу по планината и засипва пътя.Опасностите дебнат дори и на работното място. В Нова Зеландия хеликоптер издига електрически стълб, а в Германия рутинно разрушаване на комин се превръща в катастрофа. По време на снимки на сапунен сериал с хеликоптер и моторница във Вале де Браво, Мексико, настъпва неочакван обрат.
Българските зрители ще са ангажирани с въпроси от типа: дали парашутът ще се отвори, дали двамата парашутисти ще се блъснат във въздуха, дали самолетът ще се разбие и други, като ще могат да избират между три възможни изхода, които се основават на улики от клипа, който ще „дешифрират” всяка злополука.
„Шифърът на злополуките” паузира всяка заснета злополука в критичния момент така, че да провокира зрителите да направят своите прогнози пред телевизора.След експертния анализ и анимираните диаграми на възможното развитие на обстоятелствата, зрителят трябва да определи рисковете и да прецени каква е опасността. Предаването показва инциденти в морето, удивителни бягства, необичайни торнада и технически неизправности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар