Translate

неделя, 2 август 2015 г.

Готови ли сте да прекарате лято 2015 във водата?



Moët Ice Impérial идва да завладее плажовете през 2015 в пълния си блясък и очарование, привлечено от стоплената от слънчевите лъчи морска вода! Какво е лятото без
дългоочакваното бягство до някоя изискано място като морски плаж, плаващ бар, парти на басейн или яхта! И тази година Moët Ice Impérial отново е съвършената компания. Moët Ice Impérial дава начало на лятото със звука от поставяне на кубчетата лед в чашата и нарушава правилата за пиене на шампанско…с неподражаем стил.
Moët Ice Impérial прави истинска революция. То е първото шампанско в света, създадено специално да се консумира с лед за дневни партита в най-бленуваните летни дестинации. Единствено Moët & Chandon се осмелява да разчупи традиционните представи с този радикално нов начин да се насладим на шампанското с лед, благодарение на своята над 270-годишна история и на несломимия си иновативен дух.
Moët & Chandon представя плаващия бар на Moët Ice Impérial – символът на изисканите летни партита през 2015. Лимитираната серия включва оригинална плаваща табла Moët Ice Impérial, която носи частица лукс, толкова присъщ на марката Moët & Chandon. Таблата е в комплект с бяла плажна чанта, която събира шест големи чаши, така че да носите лятното настроение със себе си, където и да отидете. И не на последно място, в комплектът ще откриете и магнум бутилка Moët Ice Impérial – първата година, в която марката предлага шампанското в голям формат от 1.50 литра, като така подчертава характерния за Moët & Chandon щедър дух.


Няма коментари:

Публикуване на коментар