Translate

понеделник, 10 август 2015 г.

Шестото поредно издание на The Bridge Fest завършва с празничен концерт във Видин


Младежите представиха авторска театрална постановка, артистичен пърформънс по изобразително изкуство, рисуване на графити, специално подготвена арт инсталация,
както и множество музикални изпълнения. Краят на празничния концерт бе отбелязан от томбола за всички талантливи участници, а един щастливец си тръгна с голямата награда – таблет, предоставен от Кока-Кола ХБК България.
В The Bridge Fest 2015 над 150 младежи от 10 населени места имаха възможност да усъвършенстват артистичния си талант в областта на фотографията, актьорското майсторство, музиката, танците и визуалните изкуства. Също така, за любителите на стрийт изкуството се проведоха работилници по графити и хип-хоп състезания с участниците в работилниците по танци и театър. 
The Bridge Fest се провежда за шеста година на територията на Видин и ежегодно събира над 150 подрастващи на възраст 14-20 години от цяла България. Това е най-мащабният младежки фестивал по изкуствата в областта, който се организира в партньорство с Община Видин и насърчава творческите инициативи на участниците. Тазгодишното издание на фестивала се организира с подкрепата на Кока-Кола ХБК България и Фондация Америка за България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар