Translate

неделя, 2 август 2015 г.

Rinker’s Challenge 2.0: Предприемачи, кандидатствайте!



Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки

Център „Ринкър“ към ФПББ предизвиква за втори път стартиращите предприемачи. Той е отворен до 23 септември 2015, а кандидатстването става с бизнес идея – за традиционно или
социално предприятие.
Rinker’s Challenge 2.0 предлага уникална възможност на стартиращи предпремачи да преминат през структурирана система от обучения, да бъдат лично консултирани и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си. Участниците в Rinker’s Challenge получават съвети и подкрепа от Pro bono професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса.Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки, както и едногодишна безвъзмездна помощ от специалисти в сферата на маркетинга и финансите.
Кандидатстването за програмата става само онлайн, на български език.
Център "Ринкър" за предприемачество и обучения към Фондация „Помощ за благотворителността в България“ е основан е през 2014 г. с финансовата подкрепа на Фондация КАФ Америка. Мисията на Център „Ринкър“ е да подкрепя и развива духа на предприемачеството в България. Първото издание на Rinker’s Challengeсе проведе в края на 2014 и началото на 2015 година.
Повече информация за програмата ще намерите на: http://www.rinkercenter.org/bg/main-info.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар