Translate

понеделник, 7 септември 2015 г.

FOX - Светкавицата – сезон 1



от 7 септември, от понеделник до петък от 21:00 часа
премиера за България


„Светкавицата“ е скоростна драма за супергерой, която проследява приключенията на най-бързия човек на планетата. 
Сeриалът е създаден от екипа, стоящ зад „Стрелата“, изпълнителните продуценти Грег Берланти и Андрю Крайсбърг и режисьора Дейвид Нътър. 
По сценарий на Берланти, Крайсбърг и главният творчески директор на „Ди Си Ентъртеймънт“, тази екшън драма проследява живота на Бари Алън – учен, работещ за полицията, със сърце на герой и искрено желание да помага на другите. Емоционално застинал след деня, в който майка му е убита (а баща му несправедливо осъден за престъплението), Бари е прибран от разследващия инспектор Уест и  отгледан в дома на полицая, заедно сАйрис, свръх умната му дъщеря, която се оказва и момичето мечта за Бари. Но когато внезапно се случва опустошителен инцидент в сградата на ускорителя за елементарни частици „С.Т.А.Р.“ се оказва, че Бари е придобил способността да се
движи със свръх скорост, без да бъде засечен от човешкото око. Той може да използва и енергия, която му позволява да достига до моменти извън времето – както в миналото, така и в бъдещето.
С прекрасен характер и вечна усмивка Бари Алън, по прякор Светкавицата, най-накрая успява да продължи напред с живота си … много, много бързо!





Няма коментари:

Публикуване на коментар