Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

LG представи портфолио със задължителни уреди за мечтаната кухня



Акцент, в най-новата линия премиум кухненски продукти, е LG STUDIO, проектиран да се
вписва безпроблемно в кухнята за максимално удобство и възможно най-добра работа, която да повиши качеството на храната на потребителите. LG STUDIO предлага пълен набор съвременни кухненски уреди като фурни, хладилници, съдомиялни машини, индукционни повърхности и газови плотове, които са отлична комбинация между функционалност и дизайн, идеални за смарт начина на живот на днешните потребители.
Фурната LG STUDIO включва технологията Easy Clean с хидрофилен емайл, позволяващ лесното почистване на петната от храна. Easy Clean технологията елиминира потенциални хранителни рискове за здравето, които могат да възникнат при използването на вредни почистващи препарати. Просто включете Easy Clean, изчакайте 15 минути, напръскайте вътрешността с вода и избършете. Няма как да е по-лесно и безопасно от това.
LG Smart ThinQ™ позволява на потребителите да изтеглят, обновяват и споделят рецепти с приятели и роднини чрез своите смартфони, таблети и други смарт устройства. Фурната LG STUDIO е със система NFC, която автоматично наглася режима, температурата и времето за определена рецепта след като прикачи смарт устройство към фурната. Фурните LG STUDIO дори диагностицират сами неизправности, за да спестят времето и парите, които обикновено са необходими за поправката на кухненски уреди.
Високотехнологичният Inverter Linear Compressor на LG е с нов дизайн, за да бъде по-компактен и да се вписва незабелязано в премиум LG STUDIO хладилника. Технологията Inverter Linear Compressor превръща хладилника LG STUDIO в лидер в индустрията при пестенето на енергия, свежестта, ниските нива на шум, капацитета и издръжливостта. Inverter Linear Compressor регулира още силата на охлаждането и намалява вътрешното триене, правейки хладилника невероятно ефективен и спечелвайки му клас A++ по стандартите на Европейския съюз. Благодарение на единствената в индустрията Total No Frost технология, която използва системата Multi-Air Flow за равномерното разпределение на хладен въздух във всеки ъгъл на хладилника, няма наслояване на лед и храната остава свежа за по-дълго.
Съдомиялната машина LG STUDIO осигурява безупречни резултати и пестене на енергия с технологията TrueSteam™ и в същото време гарантира енергийна ефективност A+++ с единствения по рода си LG Inverter Direct Drive. TrueSteam™ освобождава горещи парни частици директно върху остатъците от храна, за да ги разгради, оставяйки съдовете безупречно чисти. Температурата и налягането се управляват от вградения в съдомиялната машина парен генератор, който е деликатен, но достатъчно мощен, за да премахне дори най-упоритите петна, за да няма нужда да миете чашите и чиниите предварително на ръка.
Индукционният плот LG STUDIO включва Touch Slide Control, който позволява всички функции, включително топлинните нива, да бъдат регулирани от интуитивен, лесен за почистване керамичен контролен панел. Газовият плот има двойно предно управление, което освобождава допълнително място за приготвянето на любимите ви ястия, както и устройство, намаляващо риска при инцидент с възпламеняване, гарантиращ спокойствие на потребителите като предотвратява изтичане на газ при изключване.
Скоростната фурна е оборудвана с Charcoal Lighting Heater™, който излъчва бърз и непрестанен прилив на топлина, за да намали времето за готвене. В сравнение с традиционните вградени фурни скоростната фурна на LG може да приготви 1,5 кг. печено свинско месо 74% по-бързо, като в същото време гарантира хрупкава коричка и сочна вътрешност благодарение на по-бързото разпръсване на топлина на Charcoal Lighting Heater. Интерфейсът на Скоростната фурна е интерактивен и включва функцията Auto Menu, която предлага голям избор от предварително настроени режими, за да приготвите любимите си храни с минимални усилия и подготовка. Цялостният изчистен дизайн е идеално, висококачествено допълнение към всяка кухня.
„Нашият пакет от кухненски уреди е идеален за тези, които ценят кулинарното изкуство, държат на интериорния дизайн и, разбира се, обичат да прекарват време в кухните си”, каза Джо Сеонг-джин, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance and Air Solutions Company. „Удобството на продуктите от портфолиото LG STUDIO е най-очевидно за тези, които прекарват много време в кухните си. В LG вярваме, че за кухните не бива се мисли между другото.”


Няма коментари:

Публикуване на коментар