Translate

вторник, 1 септември 2015 г.

Tefal представи в България иновативен блендер с опция за готвене



В забързаните дни всеки има нужда от своите „тайни оръжия“, които да му  осигурят преднина в надпреварата с времето - добро планиране и иновативни уреди, които пестят
усилия и време, без да правят компромиси с качеството на работа. Мисията на Tefal е да предлага иновативни решения за кухнята, които да правят ежедневните задължения по-лесни и приятни. Водена от този приоритет, френската компания създава уред, който да бъде верен помощник на всяко домакинство.
Такъв уред е единственият по рода си в България блендер с опция за готвене Tеfal Easy soup –- изцяло нова категория продукт, с който приготвянето на вкусна  и питателна домашна супа придобива нов смисъл. За по-малко от 30 мин в няколко лесни стъпки вече може да се сервира супа, смути, шейк, пюре или сос. Tеfal Easy soup е създаден, за  да улесни процеса по приготвянето на пресни домашни супи и да поддържа сготвената в него храна топла, докато трае подготовката по поднасянето й.
Уредът разполага с 4 автоматични програми ( програми за крем супа – „smooth”, супа с парченца – „chunky”, френски компот – “compote” и програма за миксиране, без затопляне -„blend”), с времетраене от 4 до 25 минути, като след приключването им се задейства автоматичен режим за поддържане на оптимална температура за сервиране до 40 минути. След приключване на програмата могат да се добавят и свежи подправки по избор или пармезан и отново по желание да се избере опция “blend” за миксиране.
Въпреки мощността си от 1000W, Tefal Easy soup работи почти безшумно, а във вътрешността на каната от неръждаема стомана има индикатор за минимално/максимално количество течност, което прави работата с уреда още по-приятна.
Уредът се предлага в комплект с пълноцветна книга с рецепти, които допълнително улесняват работата с него. Зимна супа от сладки червени картофи, лятно традиционно гаспачо, ягодово смути с канела, пюре от кестени с ванилия и плодов кейк с череши и кокос са само част от идеите, които могат да се приготвят с Tefal Easy soup. А според NHYPERLINK "http://www.naturelita.com/"aturelita "за разлика от повечето книжки, съпровождащи уреди, в тази може да намерите доста интересни, бих казала дори гурме предлжения за домашни супи.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар