Translate

неделя, 25 октомври 2015 г.

Австрийско семейство над 650 години пази рецептата на лечебен мехлем, който лекува рани и изгаряния


В рода на Терезия Райтзамер от Тирол Австрия се разказва легендата за подхвърленото
бебе, прието и отгледано от предците й , с което са открити непознато цвете, парче кожа с изрисувана рецепта и готов мехлем.
Оттогава растението се пази и отглежда в семейство и, а лечебното масло се приготвя от майката в рода.
Екстрактът от тайнственото цвете, наричано „египтянката“, което се доближава по характеристика до семейство Лилиецветни, определя специфичното и много ефективно действие на маслото. 
Растението само по себе си е уникално и в наши дни не може да бъде открито никъде другаде по света. Но с появата на лечебното масло Терезиенойл на пазара то вече се култивира при специални условия. 
Семейството на Терезия е съхранило неговата идентичност през вековете напълно непокътната. Производственият процес на цветния и ябълковия екстракт е дълъг и продължава от 6 до 9 месеца. 
Натуралните съставки  - животинска и птича натурални мазнини, както и специалните есенции в Терезиенойл стимулират естествената способност на тялото да се възстановява и да се самолекува - подпомагат епителизацията на кожата, хидратират тъканите и действат антисептично.
Лечебното масло има силен обезболяващ и успокояващ ефект, проявяващ се още след първото нанасяне.При 90% от пациентите се отчита подобрение, като още след първите апликации се установява редукция на болка, а максимално до час болковият синдром приключва. Ето защо това го прави верен, ефективен помощник  при изгаряния, контузии, травми, където резултатите настъпват в рамките на 24 до 72 часа. 
Терезиенойл се използва и при лечение на кожни наранявания, отворени рани и белези. Използва се още при хематоми, мацерация, стрии, пигментация, хипертрофия.
Успешно действа и след сваляне на конци при секцио, където белезите намаляват наполовина.
Има суперкозметичен ефект като цяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар