Translate

сряда, 14 октомври 2015 г.

Италианските сиропи Fabbri - сред най-добрите продукти в света в сферата на напитките, джелато и сладкарските изделия

Акцент по време на събитието беше емблематичният продукт Amarena Fabbri – символ
на компанията, създаден преди 100 години през далечната 1915 г.
 В самото начало гостите имаха възможност да дегустират прочутата искряща Amarena Amore Mio, приготвяна с Prosecco, а по време на демонстрацията и коктейла Amarena Daiqiri – класически международен коктейл с кубински произход, но в италианска версия с Fabbri привкус.
Изкусителна и изпълнена с вкус и аромат, Amarena Fabbri и днес се произвежда от същите диви череши по семейната рецепта, използвана преди повече от 100 години. Amarena Fabbri е превъзходна като топинг за gelati, сладоледи, чийзкейкове и десерти, както и за приготвяне на различни ароматни блюда. Черешките й са идеални за миксолозите, които ги използват за направата на иновативни коктейли.През 2015 се отбелязва стогодишнината на Amarena Fabbri.
Водещ на събитието бе проф. Любомир Стойков – ПР консултант на „Софсток” ООД.
А сред гостите, които дегустираха коктейлите, приготвени с Amarena Fabbri, бяха Ники Кънчев, Ути Бъчваров, Камелия Воче, Марина Кискинова, Капка Амзина и Паолина Петракиева, Ваня Тошева, Мадлена Иванова, Розарио Бове, Павел Цветков, младите дизайнери Теодора Спасова и Йоан Гълъбов, журналисти, клиенти на „Софсток” и много ценители на италианския вкус.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар