Translate

понеделник, 26 октомври 2015 г.

INDEED WE CAN привлече над 1200 участници от региона



По време на най-голямата технологична конференция на Майкрософт България бяха нцията беше разпозната като значима не само от ИТ феновете в страната, но привлече и над 1200 участници от целия регион.
представени последните технологии, иновации и тенденции. Конфере
Сред основните теми на конференцията бяха най-новите корпоративни IT решения, последните иновации в Windows 10, облачните решения,  актуални инструменти за управление и внедряване, както и всички технологични тенденции, които вече са на път да станат част от ежедневието ни. Участниците се запознаха на живо с иновативни проекти, както и как те са били имплементирани в реална среда. Лекторите представиха последните технологии, демонстрирайки сценарии и проекти в три теми: INDEED WE CAN DO BUSINESS; INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE; INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE.
„Облачните технологии се превърнаха в значима стъпка, която промени изцяло средата и възможностите пред потребителите. Те дадоха възможност на хора и организации да постигнат по-добра достъпност и свързаност, които им помагат да са по-ефективни, креативни и да мечтаят по-мащабно”, каза Дон Грантъм, президент на Майкрософт за Централна и Източна Европа
Технологиите доказаха, че са катализатор за генериране на ръст и икономически просперитет, подпомагайки хората и бизнеса да успяват в реализирането на пълния си потенция. А днес аз виждам истински огромен ИТ потенциал в България! Студенти, старт-ъпи, ИТ професионалисти и бизнес лидери използват най-новите приложения, които засилват производителността и благоприятстват развитието им. И гледайки напред съм сигурен, че това ще продължи да носи допълнителни ползи за България”, допълни той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар