Translate

понеделник, 26 октомври 2015 г.

Reebok представи първия си специализиран магазин в България


Актрисата Яна Маринова и ММА боеца Деян Топалски демонстрираха новата колекция ZPump Fusion и поставиха началото на играта #thegymiseverywhere

На събитието в столичния Сердика Център се събраха спортни, лайфстайл журналисти и фитнес блогъри, които имаха възможност да пробват цялата гама продукти на марката.
Деян Топалски и Яна Маринова представиха упражнения със свободни тежести, за да покажат, че с правилната екипировка можеш тренираш където и да е. С това те поставиха старта на кампанията на Reebok #thegymiseverywhere, която мотивира хората да спортуват винаги и навсякъде. В играта може да се включи всеки, който качи своя снимка от мястото, където тренира в Instagram с #thegymiseverywhere. Кампанията стартира още по време на събитието със снимки от присъстващите и продължава до 11 ноември, като двама от всички участници, избрани с томбола, ще спечелят по чифт Reebok ZPump Fusion, а трима ще спечелят персонална тренировка с Деян в една от най-модерните спортни зали в България.
По време на събитието Яна и Деян направиха и специална спортна демонстрация, в която разкриха целия потенциал на новата спортна обувка - подобрена версия на вече познатата Reebok Pump технология, създадена през 1989 г.
Брандът представя, 26 години по-късно, напълно осъвършенстваната спортна обувка, създадена специално за тренировка и бягане, която се нагажда към спортиста, а не обратното.
Reebok ZPump Fusion е комбинация от три добре познати технологии: Pump технология, която изпълва с въздух обувката, така че кракът да се фиксира и да се чувства удобно, докато тренира; Fusion обвивка, която обгръща крака и свързва останалите компоненти на обувката, за да осигури комфорт при бягане и тренировка; и ZRATED – вдъхновени от високоефективните гуми със Z шарка на протектора за изключителен контрол на движението.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар