Translate

понеделник, 26 октомври 2015 г.

Топ коафьорът Георги Петков и ROWENTA представят уникална електронна книга



 Тя е посветена на различните превъплъщения на модерната жена. Предлага различен
поглед върху винаги актуалните прически с обем, както и облеклото и грима, подходящи за всеки сезон и всеки момент от деня.
Проектът е част от националната кампания на Rowentа - „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”. Целта е създаването на своеобразен пътеводител на стилната и модерна жена, видяна през погледа на звездния екип на Георги Петков: гримьорът на 2014 г. Слав Атанасов и художникът, дизайнер и професионален стилист Антония Йорданова.
Книгата може да бъде изтеглена на адрес: http://www.volum24club.rowenta.bg. Главен герой в нея е единствената по рода си в България стилизираща преса за обем – Rowenta Volum’24.
По повод лансирането на продукта през 2014 г. Rowenta създаде ексклузивния Volum’24 Club, в който вече могат да се включат и новите почитателки на бляскавия обем, закупили иновативния продукт. В клуба много изненади очакват новите членове. Освен това там те ще получават професионални съвети от най-добрите специалисти в сферата на красотата и ще са винаги информирани за актуалните новини от света на модата и грижата за косата.
Дамите, които желаят членство в клуба, трябва да закупят пресата за обем Rowenta Volum’24 до 17.01.2016 г. от магазините на Технополис, Техномаркет, Зора и Техмарт и да я регистрират на по-горе посочения адрес. По-този начин ще участват и за атрактивни награди. А 4-ри  късметлийки, изтеглени чрез томбола, ще получат възможност за лична консултация и стайлинг съвети от екипа на Георги Петков, като приказната визия на победителките ще бъде увековечена от професионален фотограф.

Няма коментари:

Публикуване на коментар