Translate

неделя, 22 ноември 2015 г.

Специален доклад – сезон 1



Очаквайте през ноември

Харесвате ли филма на Стивън Спилбърг „Специален доклад“, който излезе през 2002
година? Ако е така, имаме една добра новина за вас. През ноември само по FOX можете да гледате премиерата на сериала със същото име. Новата поредица стъпва върху събитията от популярния блокбастър.
Сигурно си спомняте, че шедьовърът на Спилбърг се въртеше около отдел „Предпрестъпност“ и неговите Провидци -  ясновидци, които надничат в бъдещето. Благодарение на прогнозите им, властите разкриваха престъпниците още преди да са извършили злодеяния. 
В сериала действието се развива във Вашингтон през 2065 година, тоест десетилетие по-късно, отколкото в кинопродукцията. Отдел „Предпрестъпност“ вече е закрит. Кандидат-убийците са засичани чрез сложна, проверена технология, вместо чрез ясновидци. А самите Провидци - Даш, Артър и Агата, са освободени от задълженията си. Самите те обаче не могат да се отърват от способностите си. Даш (в ролята Старк Сандс, „Истинският Люин Дейвис“) продължава да има ужасяващи, фрагментарни видения на бъдещи престъпления. Подтикван от тези образи решава да помогне на дръзката, проницателна следователка Лара Вега (Мейгън Гууд, позната от „Мисли като мъж“ и „Секс до дупка“) да предотврати серия фатални развръзки. За съжаление, двамата не успяват да запазят способностите на Даш в тайна. И мнозина безкрупулно се опитват да се възползват от уменията му.
Очаквайте „Специален доклад“ - футуристична драма за престъпления, заговори и лъжи, сред които един ясновидец и една следователката ще открият приятелството, смисъла и изкуплението. 
----
Старк Сандс като Даш
Мейгън Гууд като Вега
Уилмър Валдерама като Уил Блейк
Даниел Лондън като Уоли
Лора Рейгън като Агата
Ли Джун като Акийла
Ник Зано като Артър
Зейн Хол като Рико

Няма коментари:

Публикуване на коментар