Translate

вторник, 24 ноември 2015 г.

Актавис ЕАД зае първо място в класацията „Работодател на годината“ 2015



През 2013 г. Актавис ЕАД зае четвърто място, а през 2014 г. - второ място в в
класацията„Работодател на годината” - категория „Средни и големи компании“.
За тази година тя е единствената фармацевтична компания сред най-добрите работодатели и заслужено зае първо място в категория „Средни и големи компании“ в годишно проучване на консултанската компания Aon Hewitt.
При връчването на наградата, по време на специална церемония,
Гълъб Донев, зам. - министър на труда и социалната политика, сподели, че съвсем не е изненадан, че на Актавис ЕАД е на първо място в категория „Средни и големи предприятия“, тъй като тя е голям и доказан работодател в България.
От името на фармацевтичната компания наградата получиха г-н Питър Бергуист - вицепрезидент „Югоизточна Европа“ на Алерган/Актавис и г-жа Екатерина Костуркова, директор „Човешки ресурси“ на Актавис ЕАД.
„Имахме ясно поставени цели, които съм щастлива, че изпълнихме успешно. Тази награда е плод на много усилия и активна работа, свързана с удовлетвореността на служителите на Актавис ЕАД. Благодаря на екипа „Човешки ресурси“, на целия мениджърски състав и на всички служители на нашата компания“, сподели Костуркова.
„Аз съм изключително горд с нашия екип в България. Започнахме работа по удовлетвореността на нашите служители преди четири години и тази награда доказва, че сме на прав път“, сподели и Бергуист.

Няма коментари:

Публикуване на коментар