Translate

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Fox Life - премиерни филми за Коледа



НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ВРЕМЕ ОТ ГОДИНАТА
25 декември, петък, от 21:00 ч.

Дженифър е амбициозна млада жена. За нея работата е по-важна от всичко. Дори от
сина й, когото отглежда сама.
Перфекционистка до мозъка на костите си, тя не може да се отпусне дори по Коледа. Създала е стриктен график за почивните дни и очаква в дома си чичо Ралф, за да празнуват заедно. Освен куфарите обаче, той домъква в дома неочакван гост – авантюристът Морган, с когото се е запознал на летището. Решил да го вземе със себе си, защото самолетът на младия мъж не могъл да излети в снежната буря.  
Въпреки че Морган не влиза в плановете й, Дженифър го приютява. Бързо разбира, че не е сгрешила. Защото вижда нещо специално в начина, по който този мъж общува със сина й, окачва коледните светлини и й помага с пуйката. С всеки жест непознатият й показва каква трябва да бъде Коледа - радостна, а не стресираща. И без да иска я подсеща какво най-много и липсва...
Дали Дженифър ще продължи живота си по старому? Или ще прекара първата си наистина весела Коледа, със своето семейство и мъжа, когото обича? Ще разберете от тази романтична комедия, в която ролите на Дженифър и Морган изпълняват съответно Брук Бърнс („Спасители на плажа“, „Хавайски бряг“) и Уорън Кристи („Бойна звезда: Галактика“, „Възкресението на мъртвите“).

В ПЛАСЪРВИЛ ЗА КОЛЕДА
24 декември, петък, от 21:00 ч.



Младият художник Томас (Джаред Падалески) се завръща в родния Плейсървил, предвкусвайки перфектна Коледа. Но вместо обичайния ентусиазъм и трескава подготовка за празника, заварва униние.
Оказва се, че майка му (Марша Гей Хардън) е на път да загуби дома си след просрочена ипотека. А самото градче - да не посрещне нито един гост, заради кризата в туристическия бранш.
След кратък размисъл Томас решава да върне духа на градчето, впрягайки таланта си. Подкрепен от своя болен учител (Питър O'Тул), той се заема да възроди Плейсървил и да покаже на жителите му магията на празниците.

КОЛЕДА ПРЕЗ НОЕМВРИ
31 декември, петък, от 21:00 ч.

Осемгодишната Ванеса (в ролята Емили Линд) страда от тежко заболяване и минава през трудно лечение. А баща й Том (Джон Корбет) прави всичко възможно, да запази малките, ежедневни радости в живота й.
Когато обаче състоянието на детето се влошава, само неговите усилия не стигат. В този момент целият град се обединява, за да подготви за малката Ванеса магически подарък. В нейна чест местните жители ще направят една невероятна Коледа. Въпреки, че все още е ноември.
Очаква ви силно емоционален, вдъхновяващ филм, който ще докосне сърцата ви. Освен Емили Линд и Джон Корбет, в главните роли ще видите също Сам Елиът и Карън Алън. 

Снимка 2:  subtitrite.net

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар