Translate

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

LG бе удостена с титлата „Марка на годината“




в престижните награди Red Dot - eдно от най-известните състезания за дизайн в света. С
това признание LG се присъединява към редиците на престижни победители от предишни години като PepsiCo, Audi AG и Mercedes-Benz. LG е едва третата компания, която печели едновременно наградите „Марка на годината“ и „Дизайн екип на годината“, като втората награда е печелена от LG и през 2006 г.
Титлата “Марка на годината“ бе присъдена на LG за нейните 13 награди Red Dot в категорията Communication Design, получени в течение на годината. Печелившите продукти тази година включват LG G4 и LG Watch Urbane, които въплъщават в себе си ориентираната към бъдещето философия на компанията за интуитивно потребителско изживяване на база иновативен, но достъпен и улеснен за използване дизайн.
Наградата Red Dot Award е невероятно постижение за нас и показва лидерската позиция и устойчивото развитие на LG в областта на дизайна, които се затвърждават чрез постоянния ни ангажимент към иновативен дизайн и интуитивно потребителско преживяване,” каза Нох Чанг-хо, вице-президент и оглавяващ дивизията за корпоративен дизайн в LG Electronics. "Ще продължим да създаваме и развиваме решения, които предизвикват у потребителите позитивна емоционална реакция и задълбочават връзката между марката и хората, за да затвърдим посланието си Innovations for a Better Life (Иновации за по-добър живот).”


Няма коментари:

Публикуване на коментар