Translate

неделя, 22 ноември 2015 г.

Saeco представи най-новите модели автоматични кафемашини Saeco Incanto



Качествата и функциите им бяха презентирани от Йордан Дъбов, основател на
Асоциацията на българските баристи. Специални гости на събитието бяха и актьорите от ХаХаХа ИмПро Театър, които разиграха по забавен начин асоциациите, които истински хубавото кафе предизвиква в тези, който го консумират.
Автоматичните кафе машини Saeco Incanto запазват традиционния за марката елегантен дизайн. Визията следва италианската страст към естетическото и красивото, заключвайки в себе си 30 години традиции, опит и иновации в приготвянето на автентично италианско кафе.
Saeco залага на изцяло керамични мощни мелачки, които гарантират по-дълъг живот на машините. Едновременно с това технологията „consistent performance in time“ осигурява високо качество на кафето.
Основно предимство на Saeco е лесната употреба, осигуряваща различни видове кафе специалитети с натискането само на един бутон. За ценителите на гъстата пяна е
предвидена и патентованата Saeco кана за разпенване на мляко с двойна камера, която гарантира постоянен поток от плътна и дълготрайна млечна пяна.
Saeco продължава традицията да предлага иновативни решения с патентования воден филтър AquaClean, който осигурява съвършено чиста вода без нужда от премахване на накипа в рамките на 2 години. 
Ако сте любител на доброто кафе, докажете своята страст, като участвате в играта на Saeco на https://goodlife.bg/saeco.

Няма коментари:

Публикуване на коментар