Translate

вторник, 8 декември 2015 г.

Philips и Good Food стартират национално проучване, за да установят кое е любимото домашно приготвено ястие на българите



На сайта на анкетата може да изберете от любимите си готвени неща, сред които мусака,
пълнени чушки, рибна чорба, сарми, боб яхния и много други, или просто да посочим своя собствен любим традиционно български специалитет. Резултатите от проучването ще се обявят на специално събитие, в което кулинарни редактори и блогъри ще сготвят за гостите петте най-любими български ястия с Philips Multicooker.
С уреда може да сготвите всяко ястие, дори когато не сте у дома, благодарение на 24-часовия таймер за отложен старт. Той се справя сам и без човешка намеса, защото 3D технологията за нагряване разпределя топлината равномерно и няма нужда от разбъркване.
С новите модели Philips Multicooker вече имате и свободата да създавате собствени рецепти с новата функция за поетапно готвене Stage cooking. С нея може да създадете любимата си рецепта в до 9 стъпки. Уредът разполага още и с  функцията MyRecipe, която запаметява любимите ви рецепти за лесно и бързо повторение. А за улеснение, винаги можете да разчитате на една от 22-те предварително зададени програми, включително за супа, рагу, яйца или пица.
Повече информация за конкурса за любимо българско ястие и новите Philips Multicooker можете да намерите на:


Няма коментари:

Публикуване на коментар