Translate

четвъртък, 25 февруари 2016 г.

Топ специалист по дерматология и естетична медицина идва в Бургас през март



Д-р Росица Денчева, специалист с дългогодишен опит, представител на Дерматологична
клиника "София", ще гостува в бургаския Медицински център "Оксиком" в „най-женския“
месец на годината, за да разкрие иновативни методи в естетичната и детската дерматология и венерология.
Мезотерапия и плазмотерапия, коригиране на белези на стареене чрез инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства (хиалуронова киселина, PLLA), всичко това ще бъде вече достъпно за пациентите в Бургас.
На 7 март д-р Денчева ще извършва прегледи и манипулации в Медицински център "Оксиком".Час за преглед или консултация може да се запише на тел. 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161. 
-Факт е, че кожата е огледало на вътрешните органи и нейните проблеми често се коренят в по-сериозни състояния. Това е една от причините специалистите да препоръчват пациентите да потърсят професионална помощ в борбата с кожните проблеми и недостатъци , коментира д-р Дечева.
Процедурите в козметичните центрове обикновено представляват краткотрайно замаскиране на състоянието, но освен това могат да бъдат и опасни, ако не се използват качествени продукти при подходящи условия. Прегледите и манипулациите в стерилна болнична среда осигуряват не само трайно решение на проблема, но и безопасен начин да се проследи първопричината за възникналото състояние, подчерта тя.


Няма коментари:

Публикуване на коментар