Translate

понеделник, 15 февруари 2016 г.

Паровите фурни CombiSteam изместват чисто конвенционалните фурни



Electrolux реализира продажби на стойност 13,64 милиарда евро през 2015 г.

Компанията предлага продукти, сред които хладилници, миялни машини, перални, печки, прахосмукачки, климатици и малки електроуреди за дома. Стратегически важните марки на Групата са: Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka, Westinghouse, Frigidaire, Grand Cuisine и Molteni. Всяка година Групата продава над 50 милиона продукти на потребители в повече от 150 пазара на 5 континента. 61% е делът на електроуредите за кухня, 16% за пране, 10% допълващи продукти, 8% малки електроуреди и 5% професионалнa техника. През 2015 г. Electrolux реализира продажби на стойност 124 милиарда шведски крони (приблизително 13,64 милиарда евро), а за компанията работят над 58 000 служители.
Electrolux е единственият производител на електроуреди, който предлага цялостни решения, както за крайни потребители, така и за професионалисти. Компанията пренася опита си от професионалната сфера в електродомакинските уреди за дома. Пример в тази посока са паровите фурни, където Electrolux e лидер в Европа.
Тези иновативни фурни CombiSteam комбинират традиционното с ултрамодерното готвене. Като предпочитан доставчик на професионално оборудване в почти 50% от ресторантите, които имат звезди Michelin в Европа, Electrolux притежава уникално познание за изискванията на най-взискателните кухни в света, за да го пренесе в първокласни продукти за домакинството.
Фурните CombiSteam имат три режима на готвене: само пара (100% Пара); само конвекция (нагряване като при обикновените фурни) и пара + нагряване в различно съотношение, в зависимост от храната, която готвим. С тях се гарантират по-добри резултати, отколкото при чисто конвенционалните фурни. С паровите фурни може да се пече (вкл. на грил), да се запича, задушава, като парата предпазва вътрешността на ястието от изсушаване и същевременно, благодарение на конвекцията, се образува хрупкава коричка.
Сред техните предимства са по-здравословните ястия, запазването на хранителните качества, витамини и минерали в продуктите, използването на по-малко мазнина, готвене на замразени храни, без да е необходимо предварително размразяване, а комбинацията от пара и топлина намалява времето за готвене с до 20%. Допълнителни екстри пък дават възможност за стерилизиране, квасене на мляко, втасване на тесто, възстановяване на сготвена от предния ден храна, без промяна във вкусовите и качества.
CombiSteam разкриват също нови кулинарни възможности  с функцията SousVide – готвене под вакуум, за запазване на вкусовете и соковете на ястието в предварително херметизиран плик
. Този начин на обработване на храна на ниска температура и пара запазва всичките и качества и гарантира най-апетитните ястия, излезли като от професионален конвектомат за готвене.
Освен за приготвяне на храна по неповторим начин, програмите за почистване с пара осигуряват един естествен и безопасен процес на самопочистване на фурната, без намесата на химикали и досадно търкане.
Фурните CombiSteam са с изключително голям вътрешен XXL обем (до 71 литра), голям вентилатор, който осигурява равномерно разпределение на топлината из цялата фурна и гарантира хомогенни резултати. Голям набор от автоматични програми, нива на готвене и аксесоари гарантират изключителна лекота при употреба.
Книгата „Тайната съставка“ е изключителна книга за готвене на ястия на пара, издание на Electrolux, която освен рецепти, съдържа и полезна информация за качествата на храните, които купуваме и начина на обработването им. Книгата е налична в момента на български език за потребителите, които ще се сдобият с фурна CombiSteam.
----
-60% от хората ядат една и съща храна седмица след седмица;
-нарязано авокадо – покрито с портокалов сок остава свежо в хладилника;
-приготвено предварително пиле и след това претоплено във фурните CombiSteam е дои още по-вкусно и привлекателно;
-сушене на плодове, приготвяне на конфитюри и сладка е не само лесно, но  изключително приятно преживяване;
-при отваряне вратата на фурната трябва да се стои отстрани, за да се избегне изгаряне от парата;
-след като изключите фурната CombiSteam ястието извадете не веднага, а след 5 мин. примерно;

Няма коментари:

Публикуване на коментар