Translate

сряда, 17 февруари 2016 г.

LG добавя към гамата си от bluetooth слушалки нов модел от висок клас TONE Platinum


Освен със страхотен дизайн, новият TONE Platinum може да се похвали с невероятно аудио качество благодарение на сътрудничеството между  LG  и Harmon Kardon®.
Благодарение на етикета с платинено качество от Harmon Kardon, най-новият TONE Platinum е подходящ, както за професионалисти, така и за запалените любители на музиката. LG използва балансиран дизайн на звуковия модул Balanced Armature за най-новия си TONE Platinum модел, за да минимизира изкривяването на звука. Този дизайн по принцип се използва от жични слушалки от висок клас. В допълнение, алуминиевият корпус, в който е интегрирана самата слушалка, допринася за още по-доброто предаване на звука.
Слушалките имат aptX™ HD аудио кодек, благодарение на който звукът през Bluetooth е с качеството на звук от CD и възпроизвежда всички аудио честоти, минимизирайки латентността, като значително намалява побитовата скорост без да влияе на качеството на звука. Този премиум модел слушалки има и двойни микрофони, които премахват шума и позволяват да провеждате разговори с кристален звук, дори и на най-шумните места.
LG планира да пусне най-новия си модел слушалки на пазара в Съединените щати през март, след което ще последват Азия, Европа и Латинска Америка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар