Translate

понеделник, 8 февруари 2016 г.

„Бон Апети” с - Tefal!



Два ексклузивни видео урока, заснети от водещите на предаването „Бон Апети Лора и Стоян, разкриват тънкостите в едни от най-трудните процеси в готвенето, а именно приготвянето на
месо и замесването на тесто. Уникалните видео уроци ще помогнат на всеки да се потопи в тайните на кулинарното изкуство и да избере своя начин да изненада близките си с неустоимо вкусни ястия.
Уроците са първата по рода си подобна изява на чаровните водещи и са специално създадени за кампанията „Бон Апети с Tefal!”. Те са достъпни за всички, които желаят да усъвършенстват своите кулинарни умения на адрес: http://www.bonapeti.bg/tefal/index.php?r=site/lesson.
Лора и Стоян ще помогнат на начинаещите кулинари да се изявят като умели готвачи и ще дадат интересни идеи на тези, които вече покоряват кулинарни висини у дома с уредите и съдовете от семейството на Tefal.
Сред тях са 3-те революционни серии тигани от най-ново поколение на Tefal: Talent Pro, Pleasure и So Intensive – с още по-устойчиво на надраскване външно и незалепващо вътрешно покритие и с уникалния топлинен индикатор Thermospot, запазващ превъзходния вкус, аромат и текстура на всеки сготвен хранителен продукт. Кухненската машина Tefal Masterchef Gоurmet, заслужено наречена от Лора и Стоян „машината, която прави всичко“ – меси, бърка, разбива, реже и стърже която превръща месенето на тесто в лесно и забавно занимание. И талантливите кухненски аксесоари – ножовете и приборите Tefal Ingenio, които не само улесняват предварителната обработка на продуктите, но са и изключително важни, за да могат да се приложат всички онези „кулинарни хитрини“, в които се крие тайната на добре приготвеното ястие.
Кампанията „Бон Апети с Tefal!” подарява на всички, които обичат добрата храна много вкусни моменти с Лора и Стоян, а през 2016 г. френската марката обещава още много изненади по случай своя 60-ти рожден ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар