Translate

сряда, 16 март 2016 г.

Българка е 6-та на Мисис Свят 2016 в Китай



На бляскаво събитие - гала вечерта на Мисис Свят, в балната зала на изискания Good view Hotel Tangxia в провинция Dongguan, Китай бе обявена най-красивата омъжена жена в света - Mrs
World 2016.
Представителки на 33 държави се състезаваха в силна конкуренция. А тази на Южна Африка спечели титлата, следвана от Америка, Корея и Канада, които влязоха в топ пет. На крачка от короната се размина и българската представителка Десислава Крайчева,която се нареди на почетното 6 то място.
Собственика на правата Дейвид Мармел остана изключително впечатлен от нейната красота, стил на облекло, поведение и цялостното и представяне. За съжаление много сериозната сценична треска и попречи да стане поне втора, каквито са били първоначалните очаквания, сподели  Анита Мейзер изпълнителен директор на конкурса за България.
------
Крайчева е родена в София. Завършила е СУ "Св. Св. Климент Охридски" - международно право, магистърска степен
Тя е на 34 години. Живее и в Калифорния. В Лас Вегас се занимава с покупко продажба на недвижими имоти. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние , по света и у нас . Тя е от борда на директорите и основателка на " Volunteers for humanity " занимава активно с благотворителност. Омъжена е за лекар от 13 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар