Translate

четвъртък, 17 март 2016 г.

Над 8000 младежи посетиха форума „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ в търсене на успешен професионален старт



На 15 и 16 март в НДК, за петнадесета поредна година, се събраха на едно място студенти и младежи търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.
Форумът посетиха над 8000 студенти и младежи, които се срещнаха с представители на всички компании-участници в обособените за целта кариерни кътове и научиха от тях за свободните позиции и възможностите за професионално развитие, които те предлагат. Както всяка година, много от тези първи срещи в неформална среда ще положат началото на стотици успешни кариери. Статистиката през годините сочи, че всеки шести посетител на „Национални дни на кариерата“ получава предложение за стаж или работа. Безплатни кариерни съвети и консултации, които да спомогнат за по-успешния им кариерен път, получиха всички желаещи на щандовете на организатора JobTiger и генералния спонсор Нестле България. По време на форума се проведе и поредица от дискусионни панели, където представители на различни компании обсъдиха заедно с посетителите актуални теми, свързани с пазара на труда и стартирането на кариера.
Освен всичко това всеки, пожелал да се снима с талисмана на събитието – Тигъра, имаше възможност да спечели награди, осигурени от организатора на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар