Translate

четвъртък, 24 март 2016 г.

В музея Земята и хората - проверяват хидратацията и раздават вода



Близо 400 ученици преминаха през Националния музей „Земята и хората“ в София по
случай „Деня на водата“.
Организаторите - Националния музей „Земята и хората“, сдружение „Аз обичам водата” и „Българска Асоциация по Водите”.създадоха възможност посетителите да премерят нивата си на хидратация и да получат бутилка минерална или изворна вода ДЕВИН.
За гостите на музея през цялата седмица е предвидена информация за ползите от добрата хидратация на тялото. Полезни съвети как да увеличат приема на течности в ежедневието си, за да се чувстват бодри и пълни с енергия, под формата на листовки са осигурени от партньора на инициативата ДЕВИН. Компанията ще стартира и забавна Фейсбук игра с цел да популяризира значението на водата за човешкия организъм. На страницата на компанията ще са публикувани пет интересни факта за водата. Всеки, който желае да участва, ще трябва да сподели на своята стена поне един от тези факти. Наградата за победителя е комплект чаши.
------
Вече 24 години светът чества 22-ри март като „Деня на водата“, в който да обърнем внимание на най-важния за живота ни ресурс.
75% от човешкото тяло е съставено от вода, като недостигът й оказва негативно влияние върху организма и забавя функциите на мозъка. Някои от основните признаци на дехидратация са главоболие, понижена концентрация, забавен метаболизъм, раздразнителност и др. Ето защо, за да поддържаме добрия баланс на тялото, е необходимо да му осигуряваме достатъчно количество течности.
Като лидер на пазара на бутилирани води в България, „Девин“ АД системно развива ефикасното добиване и бутилиране на вода. Продуктовата гама на компанията включва минерална вода, изворна вода, газирана вода и овкусена вода Devin Fresh. Като социално отговорна компания, компанията усилено инвестира в нови производствени технологии и ефикасната употреба на енергия и ресурси.


Няма коментари:

Публикуване на коментар