Translate

неделя, 27 март 2016 г.

Тотал България постигна значителен растеж на пазара на висококачествените автомобилни и индустриални масла



След големия успех, който постигна за Тотал България, през последните четири години,
изпълнителният директор на компанията Габриел Мулен напуска страната ни в края на март. Той предава управлението и бъдещото развитие на филиала на Тотал на Нордин Мокрани, който ще го замени на поста изпълнителен директор на Тотал България и ще продължи предходната политика на управление.
-Добрите резултати на Тотал България се дължат на талантливия екип и подходящата стратегия за развитие на маслата Тотал - не само на пазара с масла за леки автомобили, където достигнахме първите места сред предпочитаните марки, но и в тежкотоварния сектор. Тези четири години в България бяха вълнуващи за бизнес и лични преживявания, за мен и моето семейство, които винаги ще помним“, коментира Мулен.
-Много съм щастлив, че ставам част от този динамично развиващ се филиал и приемам предизвикателството да поддържам развитието, започнато от Мулен. Очарован съм от високата ангажираност и техническите умения на екипа. Продължаваме със стратегията на Тотал, с която целим да сме предпочитаната марка масла в България. Филиалът тук ни позволява да бъдем близо до пазара, нашите регионални и международни клиенти, което прави възможно да ги обслужваме още по-добре. Ще продължим да инвестираме в маркетинг, в локални подобрения, както и в изграждане на регионални партньорства. Също така, можем да разчитаме и на богатата гама висококачествени продукти и иновативни услуги, с които да постигнем още по-голям успех за компанията, каза новият изпълнителен директор. 

Снимка:Нордин Мокрани и Габриел Мулен

Няма коментари:

Публикуване на коментар