Translate

четвъртък, 24 март 2016 г.

Първото издание на Изложение „Зона Здраве“ - с безплатни прегледи и изследвания



То ще се проведе в Mall Galleria Burgas на 2 и 3 април 2016 г. и в него ще участват над 40
участника - здравни заведения, лекари специалисти, производители на стоки и услуги за здравето и красотата, спортни школи.
В навечерието на Световния ден на здравето Изложението ще събере на едно място безплатни прегледи, изследвания и консултации с лекари специалисти от различни области. Целта на събитието е да информира и популяризира профилактиката на заболявания, да покаже новостите в грижата за здравето, да даде възможност на всеки да се консултира с желания лекар, да участва в игрите и забавленията, да избере спорт за себе си или своето дете. Изложението се провежда с подкрепата на Община Бургас, Областна администрация – Бургас, РЦЗ, РЗОК. Основен партньор на изложението е Национална пациентска организация (НПО).
Акция по безвъзмездно кръводаряване, демонстрации по първа помощ от БЧК ще допринесат този празник на здравето да стане поле за хуманност и добротворчество.
НПО със съдействието на Медицинска лаборатория „Лина“ ще организира безплатни изследвания за хепатит В и С. Ще има също: измерване на пулса и на кислорода в кръвта с пулсоксиметър, оценка на сърдечносъдов риск, диагностика на стъпала и проблеми на опорно-двигателната система, диагностика на кожа, очни изследвания, тест на контактни лещи и др. Скринингите, които ще се правят на място по време на изложението, са безплатни за посетителите.
Всеки посетител ще може да спечели от над 100-те награди, ако попълни талон на място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар