Translate

сряда, 9 март 2016 г.

Д-р Енчев – главен герой в клип на Джина Стоева



Д-р Ангел Енчев отново влезе в роля. Ролята му, която всъщност е неговото ежедневие, идеално допълва сюжетната линия на клипа към парчето „Лоша ме пишете”
на  Джина Стоева. Певицата подмладена и по-сексапилна от всякога промотира втория си самостоятелен проект, след напускането на музикалната компания, в която беше дълги години. Премиерата на клипа е в MusicTube.bg, но следва да бъде излъчен и по каналите Планета и Планета HD.
Текстът и клипът са провокативни, описващи суетата и завистта в наши дни. За главните роли Джина Стоева избра две от най-желаните жени – Никол (бивша певица и настоящ модел)  и Мартина (танцьорка и модел).  Действието се развива в хотел “6ato”.
Черешката на клипа, е самият Енчев, д-р Енчев! „Показвайки днешната суета и възприятието ни за хубава жена, нямаше как да не помоля и скулптора на женската красота – д-р Ангел Енчев, да участва в клипа” – сподели Джина.
Малко по-рано тази седмица тя публикува на официалната си страница снимка с пластичния хирург, на която певицата държи импланти, а коментарът към фотото е „Благодаря ти, д-р Енчев!”


Няма коментари:

Публикуване на коментар