Translate

сряда, 16 март 2016 г.

LG с престижната награда Overdrive на General Motors за 2015 година



LG Electronics и LG Chem бяха отличени за принос към разработване на програмата на електрическия автомобил Chevy EV, по време на церемонията „Доставчик на годината“ за 2015 година, която се проведе в Cobo Center, Детройт.
LG бяха отличени от General Motors за осигуряването на иновативна автомобилна технология и съставни части за разработване на електрически автомобил (EV).
Наградите Overdrive се връчват всяка година на най-добрите 4 партньора на General Motors в секторите Покупки, Инженеринг, Качествен контрол, Производство и Логистика. Победителите се избират на база постижения и качество на техническата иновация, качество на продукта и конкуретни цени.
LG Chem е в дългогодишно партньорство с General Motors, доставяйки на компанията акумулаторни батерии за модела първо поколение Volt през 2010 г., както и за Spark EV през 2014 г. и за най-новия Bolt EV. Това партньорство се затвърждава с избирането на LG Chem за „Доставчик на годината“ шест последователни години. Близкото сътрудничество между LG Chem и General Motors беше подчертано през 2010 година, когато компанията LG е удостоена от GM с титлата „Корпорация на годината“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар