Translate

понеделник, 21 март 2016 г.

Амджен България бе официално сертифицирана от института Top Employers като един от най-добрите работодатели в България за 2016 г



Призът бе връчен на изпълнителния директор на компанията д-р Красимира Чемишанска по време на специална церемония, състояла се в Амстердам

Българският офис на най-голямата биотехнологична компания в света Амджен (Amgen) получи
сертификата от Top Employers Institute за изключително добрите условия, които осигурява за служителите си и демонстрираните високи стандарти в управлението на човешките ресурси.
Институтът Top Employers всяка година сертифицира най-добрите работодатели в света. Те се избират въз основа на детайлен анализ на процедурите и практиките им в области като основни и допълнителни придобивки, работна среда, обучения, кариерно развитие и вътрешна корпоративна култура.
-Нашите проучвания и анализи показват, че Амджен България предлага отлична работна среда и предоставя широк спектър от възможности - от допълнителни придобивки до добре преценени програми за управление, които се осъществяват в съответствие с културните ценности на компанията, подчерта Денис Утер, Директор Глобaлeн бизнес в институт Top Employers.
-Изключително съм щастлива, че Амджен България получи престижния сертификат от Top Employers Institute. Тази оценка е доказателство, че като работодател ние се стремим да усъвършенстваме постоянно работния процес и да подпомагаме развитието на талантите на служителите си", заяви д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Амджен България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар