Translate

четвъртък, 14 април 2016 г.

Хит на Дейвид Бауи в сериала „Последните пантери“с премиера по FOX Crime на 19 април

Песента „Blackstar“ е написана специално за сериала и е включена в едноименния
последен албум на легендарния музикант
Почитателите на Бауи знаят, че „Blackstar“ е пилотният сингъл от последния му албум, излязъл дни преди смъртта му в началото на т. г.. Песента всъщност е написана от Дейвид специално за „Последните пантери“, а впоследствие е включена във финалния му музикален проект. Практически това е първото парче, създадено от хамелеона на рока за филм в последните две десетилетия.
Премиерата на европейската криминална поредица в България ще бъде на 19 април от 22:00 ч. по FOX Crime. Шестте епизода са създадени по действителни събития и разказват за формирането на организираната престъпност в Европа.
Заснета във Великобритания, Франция, Сърбия и Черна гора на три езика, криминалната драма поднася заплетен сюжет, завладяващ екшън и интензивни емоции. През погледа на главните герои, зрителите ще се пренесат в Лондон, Марсилия, Белград и Босна, ще се върнат в мрачните дни на конфликта на Балканите през 1995 г., ще станат свидетели на формирането на организираната престъпност в Европа и ще се прехвърлят обратно в съвременния свят на гангстерите и новите престъпници – тези в големите банки. Звездите в сериала са двукратно номинираната за "Оскар“ Саманта Мортън, носителят на френската филмова награда „Сезар“ Тахар Рахим, Горан Богдан и отличеният с БАФТА и „Златен глобус“ Джон Хърт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар