Translate

понеделник, 23 май 2016 г.

Булчинските рокли за сезона изобилстват от модерни детайли



Според световните тенденции булчинските рокли за сезона изобилстват от модерни детайли – пера, дълбоки деколтета, 3D флорални мотиви. Пробивайки си път през консервативните
кройки, дизайнерите предлагат нови стилове, които съчетават класическите, роматични кройки с модерно излъчване. Много от новите детайли са насочени към създаването на допълнителни слоеве, които увеличават размера на роклите, например флорални дантелени триизмерни апликации, които буквално изглеждат като изскачащи от роклята цветя. Други модели  експериментират с отвесни поли, които създават илюзия за корсажи.
Дизайнерите все повече залагат на секси външен вид с дълбоки деколтета и цепки, акцентирайки върху женствените форми. Дори по-необичайни модели за сватбата, като дамски панталон в комбинация с корсет или гащеризон, носят усещането за чувственост. Ръчно бродираната дантела е една от най-актуалните техники за сезона, заедно с триизмерните флорални мотиви. Тя може да се види в колекцията на „Каролина Ерера”, както и при „Оскар де ла Рента”. Разгледана по нов начин, дантелата едва докосва тялото, като придава на булката аеродинамичен силует с отличитен стил.

Интригуващи и желани са дантелените апликации, които прикриват само отделни места от тялото, създавайки усещане за романтика и  сексапил. Не на последно място, моделите съчетават меки детайли, които създават допълнително движение и флуидност. Перата могат да бъдат открити върху много от роклите, независимо дали са около ръбовете, под пеплума или в талията за допълнителна украса. Къдрите се завръщат, замествайки част от брокатите и флоралните мотиви. В долната част на роклите се забелязват и надиплени пластове тюл, коприна и органза, създавайки красив, обемен финал на много от колекциите. Модерни са и силуети тип русалка с изчистено деколте около бюста и пера в долната част. Не липсват и модели с дължина до коляното в А линия. Актуален е цветът пудра в допълнение с малки цветчета, който стои много нежно и се различава от класическото бяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар