Translate

неделя, 15 май 2016 г.

Siemens Healthcare се ребрандира като Siemens Healthineers



Новият бранд подчертава пионерския дух на компанията и нейното инженерно ноу-хау в сферата на здравеопазването

 Компанията Siemens Healthcare, която отговаря за здравния бизнес на Siemens AG, вече има
ново име. Siemens Healthineers е новият бранд, под който ще работи Siemens Healthcare в глобален мащаб. Новата марка подчертава пионерския дух на компанията и нейните инженерни познания в областта на здравеопазването.
Бернд Монтаг, главен изпълнителен директор на компанията споделя:
-Ние имаме изключителен опит в инженеринга и научните постижения и непрекъснато сме в челните позиции при разработването на иновативни клинични решения, които дават възможност на болниците да предлагат ефективна висококачествена грижа за пациентите. Продължавайки това начинание като Siemens Healthineers, ще използваме своя опит, за да осигурим по-широка гама от персонализирани клинични решения, които цялостно подпомагат бизнеса на нашите клиенти, обяснява. Нашият нов бранд е ясен сигнал за амбицията ни и изразява нашата идентичност като компания на
хората - 45,000 служители по целия свят, които са вдъхновени да помогнат на доставчиците на здравни услуги да бъдат максимално полезни за своите пациенти.
Като част от своята стратегия „Визия 2020“ преди близо две години Siemens AG обяви, че бизнесът ѝ в сферата на здравеопазването ще се управлява отделно като „компания в компанията”, с нова организационна структура.
Siemens Healthineers ще продължи да укрепва водещата си позиция в сферата на медицинската образна и лабораторна диагностика, като добавя нови предложения, като например управлявани услуги, консултиране и цифрови услуги, както и в сферата на разработването на технологии в разрастващия се пазар за терапевтична и молекулярна диагностика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар