Translate

вторник, 19 юли 2016 г.

В Болница „Тракия" отвори врати „Център на пациента"




Там всеки пациент може да получи помощ при лечението си. За тази цел в него на разположение на болните и техните близки са екип от психолог и социален работник, за да
окажат психологическа и емоционална подкрепа в трудните моменти на терапията, да дадат изчерпателна информация за правата и задълженията на пациентите, както и за възможностите им за лечение в болницата, да отговорят на въпросите, които ги интересуват, да им предоставят здравно-образователни материали.
От „Центъра на пациента“ осигуряват и възможност за занималня на болните малчугани, за да помогнат на децата и техните родители да прекарат по-лесно времето в клиниката.
В центъра се извършва и проучване на удолетвореността на пациентите от грижите и лечението, което получават в болницата.
Пациентите и техните близки могат да се възползват от услугите на „Център на пациента“ в самата болница или чрез телефона на пациента - 0882 988962 (линията е активна всеки работен ден от 10.00 до 17.00 ч.). Също така може да получат информация на имейла на пациента в Болница "Тракия" - patient@trakiahospital.com или на чата на пациента на сайта на болницата - www.trakiahospital.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар