Translate

сряда, 14 септември 2016 г.

Park Center Sofia отбелязва пълното си ребрандиране с безплатни концерти на открито на празника на София



Празничната програма по откриване на Малкото бижу на София включва разнообразни и интересни инициативи:
От 18:00 на 17 септември на специално изградена сцена в парка, точно зад мола, концерт ще изнесат едни от любимите български поп звезди. Първи на сцената излизат Ъпсурт, след тях в 19:00 щафетата поема Grafa Live Band, а големият финал от 20:00 ще бъде поставен от Васил Найденов. Водещ на събитието ще е Атанас Стоянов от БГ Радио, известен с предаването си „Любими песни за любими хора“. В съботния ден има забавления и за спортните фенове от Sport Depot, които организират демонстрация по фехтовка  с Фехтовален клуб ЦСКА, в която всеки желаещ може да облече специална екипировка и да играе спаринг.
На 18 септември официалнoто откриване на Park Center Sofia продължава с DJ парти в парка. Събитията започват в 18:00 с The Shame Crew – Vajarov, Paci Pac Pac и Ирина Денева, които ще пуснат всичките ви тайнo любими песни. Партито в парка продължава с The Smugglers Collective, суинг и рокендрол музика и танци. За финал на двудневния празник на сцената ще излезе и Marten Roberto с танцувален фънк и диско диджей сет.
През целия уикенд за всички посетители ще има различни игри със страхотни награди, осигурени от наемателите на Park Center SofiaOliver Weber, веригата магазини за обувки ССС, книжарница Сиела, Celio, Etam, Kenvelo, The North Face, Lily, Contrabanda, Beauty Zone, Ola, Fish&Chips, Joy Optics, Piccadilly, Kreo, Timeout, Yves Rocher, Sport Depot и много други.
Изненадите по повод новата визия на търговския център не свършват до тук. От четвъртък до неделя в Park Center Sofia за учениците и студентите е предвиден стилист, който напълно безплатно ще се погрижи за новата им визия за старта на учебната година. Ивета Христулева ще очаква всички тийнейджъри, желаещи да получат модна консултация, в часовете между 17:30 и 19:00 в централното фоайе на мола.
Новооткритият бар Cache ще представи специални коктейли и разнообразни напитки, а Cine Grand ще предложи на посетителите дългоочаквания филм “Сноудън“.
Всички събития са по повод новата визия и идентичност на Park Center Sofia, който през последните две години смени не само името си, но обнови фасадата и вътрешния интериор, привлече нови наематели, разшири зоната за хранене и създаде нов за пазара микс от различни магазини и услуги. Съвременният интериор, новият микс от магазини, заведения, забавления и услуги, отличната централна локация и прекият достъп до парка превръщат новия Park Center в малкото бижу на София.
Очаквайте в най-скоро време и още информация за нови магазини и услуги в парка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар