Translate

сряда, 14 септември 2016 г.

Най-големият моден фестивал в България – Sofia Fashion Week AW 2016 се провежда от 12 до 16 септември


Sofia Fashion Week AW 2016 дава възможност за развитие на добри практики в сферата на модния бранш


Третото издание на мащабното модно събитие от най-висока класа ще протече в пет тематични
вечери, в които ще бъдат представени общо 52 колекции и модни шоута на дизайнери, модни къщи и брандове от България и чужбина. Sofia Fashion Week AW 2016 дава възможност за развитие на добри практики в сферата на модния бранш,подчерта проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода.
Лицата на Sofia Fashion Week AW 2016 са Куини-Алис Николова и Богомил Христов.
Режисьор на Sofia Fashion Week AW 2016 е Силвестър Лолов, а хореограф е Камелия Аврамова.
Партньор на събитието е и Accademia del Lusso – училище за мода, което провежда своето обучение по иновативен и креативен начин за тези, които желаят да направят кариера в сферата на големите модни марки или да имат знания, умения и увереност да започнат собствен бизнес.
За първа година на Sofia Fashion Week ще присъстват представители на британския, френския и немския „Вог“. Проектът ще се развие и с първия Summer Fashion Week 2017, който ще се проведе по моделите на модните летни седмици в Сен Тропе и Кан, като българската дестинация ще е к-с Елените.
Сред топ моделите, които ще дефилират на сцената на Sofia Fashion Week AW 2016  са: Юлия Юревич, Диляна Попова, Диана Иванчева, Марина Войкова, Радост Тодорова, Мила Христова, Жана Янева, Никол Николаева, Вероника Каролин, Анна Мария Ваклинова, Велина Узунова, Даниел Георгиев. Дебют като модел ще направи и участникът от Биг Брадър – Пламен Богданов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар