Translate

четвъртък, 8 септември 2016 г.

Хотел-галерия Графит отново с престижни отличия в конкурса на World Travel Awards 2016



Хотел-галерия Графит, за четвърта поредна година се радва на голямо внимание и признание,
сред световния елит в туристическия бизнес, печелейки и тази година две от големите отличия - призовете „Най-добър бутиков хотел на България“ и „Най-добър хотел на България“ в Световните туристически награди 2016 - World Travel Awards.
Те се считат за „Оскарите“ в бранша.
На 4 септември се проведе 23-тото издание на наградите и победителите в различните категории бяха обявени на пищна гала церемония във Forte Village Resort в италианския курорт Сардиния. Лично президентът и основател на World Travel Awards Греъм Кук връчи статуетките на отличените.
Събитието тази година бе с двойно по-голям блясък,  тъй като организаторите комбинираха в обща гала вечер връчването на Световните туристически награди с награждаването на победителите в World SPA Awards за 2016. Световните СПА награди се раздават за втори път. Програмата беше учредена през 2015 година с цел да отличи и награди лидерите в областта на СПА и Wellness туризма. Според организаторите решението да комбинират двете гала церемонии е повишило експозицията на вечерта, увеличавайки възможностите на официалните гости за повече срещи и контакти.
През 2016 г. Хотел-галерия Графит e с номинация и в още една престижна международна класация - World Luxury Hotel Awards, която се счита за една от най-значимите в световен мащаб за луксозни хотели. Призьорите ще станат известни на 29 октомври, на официална гала церемония в The St. Regis Doha в Катар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар