Translate

събота, 1 октомври 2016 г.

BIAD PREMIUM CLUB отвори врати с ултра модерен интериор от Лас Вегас



Столичният клуб БИАД откри есенния парти сезон с абсолютно нов луксозен декор и с чисто
ново име.
Фики Стораро и Преслава за първи път пяха заедно на една сцена. За новата парти програма на клуба вече са букнати най-големите имена от балканската сцена.
Ултрамодерната парти дестинация е с оригинално обновен интериор в черно и златно в няколко нюанса по аналог на световноизвестния емблематичен The Bank Nightclub в Лас Вегас.
Българският топ дизайнер Мая Дянкова, по чиято идея е цялата бляскава трансформация на BIAD PREMIUM CLUB, е заложила на лукс, класа и стил. Клубът е обзаведен с нова мащабна сцена, пресичаща централния бар, и с два нови бара, които предоставят на всички посетители отлична видимост и директен контакт с гост артистите. За по-голям комфорт на ценителите на нощния живот сепаретата до сцената са подредени амфитеатрално. А класна ултра вип зона в бяло до самата сцена ще посреща най-специалните гости на клуба. За любителите на качествените ароматни пури е обособен отделен пура бар, където да могат се уединят. В заведението е изграден и кръгъл бар с ниски седящи места, внасящ живот и в най-отдалечената част от входа. Вградени са високотехнологични осветителни и озвучителни системи, които да гарантират високо качество на звук и ефекти.
Докато се забавляват, гостите на BIAD PREMIUM CLUB ще имат уникална възможност за достъп до луксозна витрина със селектирани телефони и аксесоари на марката Tonino Lamborgini. Часовници и очила, които освен с луксозен дизайн и отлични параметри, са атрактивни и с лимитираните си копия в цял свят. За най-модерните и красиви дами на София се произвеждат луксозни дизайнерски цветя. Всичко в клуба е променено и обновено. Направен е и специален подбор на питиета от брандове с най-висок клас. Променени са визията и стайлинга на всички служители, които ще бъдат в стилни облекла от нова уникална дизайнерска линия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар