Translate

сряда, 12 октомври 2016 г.

Съветът на жените в бизнеса в България назначи Валентина Диканска за изпълнителен директор на организацията



Тя ще поеме функциите на инж. Ваня Кънева-Минкова, която наред засилените й бизнес
ангажименти ще продължи да ръководи само Националната стажантска инициатива на Съвета, както и пряко ще отговаря за всички проекти, насочени към развитие и подпомагане на млади таланти.
-Дейността и инициативите на Съвета през последната година се развиват толкова динамично, че нашата организация има нужда от екип, който да е изцяло отдаден на развитието на всичките идеи, които членовете ни не само предлагат, но и вземат активно участие в реализацията им. Щастлива съм, че Управителният съвет ми се довери и знаейки амбициозната програма, която сме начертали до края на годината, мога само да уверя всички, че за мен ще е изключително удоволствие да реализирам толкова значими проекти и инициативи”, сподели г-жа Диканска, която е  финансист по образование, специализирала маркетинг и мениджмънт в Майнц, Германия.
Тя през 1999 г. поема вътрешния одит за България, Сърбия и Македония на голяма германска компания за козметика за коса. Има над 15 години опит в химическата индустрия, както и като член и председател на Надзорния съвет на Българската камара на химическата промишленост. Член е на Управителния съвет на Германо-българската индустриално-търговска камара. От месец юни 2016 г. е Директор международни проекти и програми на Съвета на жените в бизнеса в България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар