Translate

събота, 1 октомври 2016 г.

Привършват билетите за концерта на Миле Китич в София



Организаторите на концерта съобщават, че интересът към мероприятието е голям, тъй
като сръбския изпълнител ще направи за първи път самостоятелен концерт в София.
Китич обещава на българската публика невероятен 3-часов концерт с  най-големите му хитове през годините, а гост изпълнител ще бъде съпругата му Марта Савич. За да уважат певеца на сцената ще се качат и други негови сръбски колеги, които организаторите пазят в тайна за момента.
Изпълнителя на хита „Kilo dole kilo gore” ще пее с неговия оркестър, който е сбор от най-добрите музиканти от Сърбия и бивша Югославия. Репетициите за концерта в София текат с пълна пара под ръководството на маестро Бане Васич, с които Китич работи повече от 20 години.
Вече над 30 години Китич е на музикалната сцена и успява да е един от най-актуалните изпълнители на Сърбия. През годините е изпял едни от най-големите хитове, познати и в България, сред който: „Plava ciganka”, „Jasmina”, „Kraljica trotoara”, „Svi su tu”, „Milioni, kamioni”, „Sampanjac”, „Sanker”, „Kopka me kopka”, „Bomba”, „Pije mi se”, „Kilo dole kilo gore” и много други.
Всички тези хитове и още много други легендарни песни на изпълнителя, ще може да чуете на живо на 20 октомври, от 20:00часа в зала „Арена Армеец” в София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар