Translate

сряда, 26 октомври 2016 г.

Животът на хора, родени на една и съща дата,се преплита в пъзел от истории с неочаквани обрати в новия сериал „Това сме ние“ по FOX LIFE



Освежаващо откровен и пълен с изненадващи завои в сюжета, остроумни диалози, интригуващо преплитащи се истории, стоплящо ума чувство за хумор и неподправени
персонажи, в които всеки би припознал частица от себе си – всичко, казано дотук определя „Това сме ние", новият комедийно-драматичен сериал, чиято премиера любимият на дамската аудитория канал FOX lifе ще излъчи на 27 октомври от 22:00 ч.
Освен на добре подбран актьорски състав, продукцията смело залага на наистина добре разказана история. Според резултатите, отчетени до момента в САЩ, премиерният епизод е гледан от над 10 милиона зрители, като през следващите три дни още три милиона и половина са го гледали с отложен старт, което го нарежда сред най-рейтинговите и обещаващи сериали за сезона.
Главните роли в „Това сме ние“ са поверени на Манди Мур, Майло Вентимиля и носителя на „Еми“ Стърлинг К. Браун.
Сериалът оставя зрителите постепенно да разкрият тайните на героите, чиито съдби се преплитат и се срещат на неочаквани места. Създателите на „Това сме ние“ представят персонажи, които изпитват пълния спектър от човешки емоции и изпадат във всевъзможни състояния – понякога са щастливи, друг път – тъжни, успели, неудовлетворени, борещи се или буквално на ръба да се предадат в личните си битки. Подобно на всички нас те си задават въпроси за изборите в живота, за взаимоотношенията с хората, за онова, което трябва да се направи и това, което всъщност искат. 
„Това сме ние" представя обикновени хора с необикновени съдби. Това са Джак Пиърсън (Майло Вентимиля), един истински влюбен в съпругата си мъж, който съвсем скоро очаква да стане баща на тризнаци; Ребека Пиърсън (Манди Мур), жената на Джак, на която й предстои героизмът да роди цели три деца и Рандал (носителят на „Еми“ Стърлинг К. Браун, Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история), успешен бизнесмен, който се опитва да се сближи с баща си и да пребори тъмните сенки от миналото. В историята се включват още Кейт (Криси Мец),   очарователна комбинация от страхотно чувство за хумор и липса на самочувствие заради външния й вид, както и нейният брат-близнак Кевин (Джъстин Хартли), актьор в глуповат комедиен сериал, отегчен от живота си на звезда. Част от тях навършват 36 години на една и съща дата, като споделят общ рожден ден с още 18 милиона души по цял свят. Но дали само това е общото между тях? Сериалът разказва за подкрепата, куража, волята, прошката, надеждата, щастието, семейството, любовта и всичко, което може да се обърка с всяко едно от тях. Защото... "Това сме ние".
Сериалът е създаден от сценариста и режисьорите на "Оглупели от любов" и вече си спечели място сред най-добрите нови телевизионни продукции за 2016 г. според критиците в САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар