Translate

четвъртък, 13 октомври 2016 г.

TSD Services e „Топ ИКТ Работодател“ на 2016 г.



За първа година организация от сектора на изнесените услуги оглавява класацията „ТОП ИКТ Работодател“ - част от петото юбилейно издание на проекта на ICT Media и JobTiger.
Първите три позиции в крайното общо класиране на проекта „ТОП ИКТ Работодател“, който т. г.  се провежда под слогана „5 години успешни заедно“,сред всички участници и категории заемат TSD Services (начело и на категорията „Аутсорсинг на ИТ услуги“), TINQIN (първа и в категория „ИТ услуги“) и Comptel Communications. Лидерът в класацията TSD Services и носителят на „сребърен медал“ TINQIN за първи път се открояват в общата класация, финиширалата на третото място Comptel Communications беше на трета позиция в класацията и през 2015 г.
През 2016 г. в проучването “Топ ИКТ Работодател” се включиха 37 компании с общ списъчен състав 5421 служители, като до класациите достигнаха 31 компании с 3172 служители, което е рекорд сред всички издания на проекта досега.
И през тази година основните категории на финалната класация са пет: „Малки компании до 50 служители“, „ИТ услуги“, „Телекомуникации“, „Аутсорсинг на ИТ услуги“, и  „Развой на софтуер“.
Победителите по категории в петото издание на проекта „ТОП ИКТ Работодател“ са:
- в категория „Аутсорсинг на ИТ услуги“ - TSD Services
- в категория „ИТ услуги“ - TINQIN
- в категория „Развой на софтуер“ - MentorMate Bulgaria
- в категория „Малки компании до 50 служители“ - Sirma Business Consulting
- в категория „Телекомуникации“ - Ericsson Telecommunications Bulgaria
Инициативата се организира със съдействието на Българската асоциация по информационни технологии, Българската асоциация за управление на хора,  Американската търговска камара в България, и Министерството на труда и социалната политика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар