Translate

вторник, 29 ноември 2016 г.

Над 1000 души на първото събитие от новата платформа Absolut Nights



На 26 ноември Absolut постави началото на новата концепция Absolut Nights, която отбеляза Нощта на оригами с едно от най-големите събития за сезона, събирайки над 1000 души в
необитаем цех на бул. Черни Връх. За да отпразнува повода, брандът покани артисти, които трансформираха пространството в запомнящо се оригами парти, вдъхновени от японското изкуство.
Специално за събитието в България пристигна диджеят от лейбъла Defected - Enzo Siffredi, който бе и музикалната звезда на вечерта с подкрепата на българския артист Dimo BG. Освен артистите, за гостите на Absolut се погрижи и най-добрият екип от бармани и миксолози в София, които представиха тематични коктейли Absolut Kioto, Аbsolut Moshi Moshi и Absolut Sakura с нестандартни японски вкусове.
От началото на сезона всеки ден Absolut отбелязва нетрадиционни празници на сайта Abslt.bg. Нощ на бъдещето, на MP3-ката, Smart нощ, нощ на храната, нощ на артиста, на черната котка, на интернета, на aнимацията, на артистите и краставичката са само част от празниците, които влязоха в Absolut Nights календара до сега. Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници, и да предложи на всеки свой посетител повод за Absolut нощ навсякъде и по всяко време, като някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани с партита и занапред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар