Translate

събота, 19 ноември 2016 г.

Мултимедийният спектакъл “ОТБОРЪТ” – Бенефис на Златните момичета 2010 – 2016 изправи на крака 12600 души публика в зала „Арена Армеец София“



той показа пред публика състезателките от отбора – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова, Християна Тодорова,
Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодоровa, техните ментори, както и целия екип, на който се дължат успехите им през последните 7 години, в невиждана от публиката до момента светлина. Самият спектакъл бе старателно подготвян в продължение на месеци и повече от 50 специалисти, които работиха върху цялостната концепция, режисура, визуални и мултимедийни ефекти, за да се създаде перфектната комбинация между шоу и спорт. Един от най-обичаните певци у нас – Графа, откри вечерта, като изпя някои от големите си хитове, след което поздрави Националния отбор по художествена гимнастика и даде начало на спектакъла. Спортните легенди Йордан Йовчев и Владимир Николов също изразиха подкрепата си към отбора и българския спорт, като лично се появиха на сцената на бенефиса.
Една от големите изненади на вечерта бе появата на Цвети Стоянова, която лично излезе от ложата си, за да поздрави публиката, която се изправи на крака и дълго аплодира Златното момиче.
Всяка от съотборничките на Цвети бе представена в индивидуална светлина и хореография и всяка състезателка беше посрещната и изпратeна oт публиката с бурни аплодисменти. В спектакъла бяха представени официално и новите надежди на Националния ансамбъл по художествена гимнастика, които поеха щафетата от своите предшественици в символичен танц като кулминация на спектакъла.
Специално за бенефиса хореографите Маргарита Будинова и Елица Павликенова създадоха уникални съчетания, които изненадaха публиката със съчетание на класически елементи от художествената гимнастика и танцови стъпки. Теренът на сцената бе превърнат в огромен мултимедиен екран и всяко едно от момичетата беше поставено в собствена мултимедийна среда. Типичното за този спорт бяло осветление бе заменено с нетрадиционно в допълнение със стилизирани видео материали, които да представят изграждането на отбора от самото му създаване и пътят към големия успех.
Преди началото на бенефиса генералният спонсор на отбора Петрол връчи своите специални отличия на състезателките на Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова, Любомира Казанова и техните ментори г-жа Илиана Раева и г-жа Ина Ананиева, като израз на благодарност и признателност за всички постижения и поводи за гордост, които ансамбълът е извоювал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар