Translate

сряда, 9 ноември 2016 г.

Славена Вътова - модел в училище за гримьори



Тя е една от най-успешните носителки на титлата "Мис България." Вътова наскоро засне нова фотосесия в своя дом по повод първото училище за гримьори у нас - The Makeup School Sofia.
Красавицата позира пред фото обектива за първи път, след като роди в края на месец юни. Главно действащо лице в сесията е и Диана Стоенчева, която се погрижи за макияжа на
миската. Снимките пък `са дело на Георги Малев.
Именно топ гримьорът Стоенчева стои зад проекта - The Makeup School Sofia, където е ментор на два класа ученици. Бъдещите гримьори преди да се дипломират ще се явят на изпит пред представител от IMA London - световна компания, която над 20 години вече е гарант за качество в обучението на гримьорското изкуство, съобщи New Lance Communications.
Сертифицирането от тази институция е най-високия стандарт на обучение за пределите на страната ни.
Диана, за петте си години стаж в макияжа, може да се похвали с не малко успехи, за които някои гримьори мечтаят цял живот. Тя е един от топ гримьорите на Седмицата на модата в Лондон (London Fashion Week). Гримьор е и по кампании на бранда Armani Exchange .
Освен това е работила за Amanda Wakeley Bridal Show и десетки тв реклами и предавания, сред които рейтинговото Place In The Sun и рок бандата The Vamps, която има над 3 милиона последователи в Twitter.
Нейн грим краси и корицата на много английски списания, сред които Style Birmingham.
Талантливата гримьорка работи с популярни личности, сред които са Шерил Коул от женската формация Girls Aloud, носителката на титлата „Мис Англия“ Даниел Лойд - една от футболните съпруги в Обединеното Кралство и риалити звезда.
Неотдавна Стоенчева бе поканена да подготви макияжа за участничките в актуалния Britains Next Top Model.

Няма коментари:

Публикуване на коментар