Translate

понеделник, 21 ноември 2016 г.

Певицата и актриса Марина Кискинова е лицето на корицата на сп. Coiffure Beauty за месец ноември 2016



Тя позира за романтична фотосесия с леки къдрици, нежен грим и актуален маникюр.
Следвайки световните тенденции, прическата на Марина е с удължения на Great Lengths от най-висок клас и качество, които придават двойна плътност на косата и я правят да изглежда обемна и здрава.
Кичурите са напълно невидими, не се усещат при допир и не натежават на скалпа. Леките вълни в прическата на певицата са много актуални за зимата и предстоящите празници. Те стоят естествено и нежно и подчертават женствеността и. Цветът на косата е в модерните за сезона нюанси. Той прелива от карамел до пясъчно русо в долната част, като създава представа за кадифена мекота и слънчеви отблясъци. Маникюрът на Марина също е в актуалните тенденции за сезона – заострена нокътна плочка, лакирана в хромиран златист нюанс.
Във фотосесията към интервюто си за списанието красавицата позира в два различни аутфита от колекцията на Fashion Gallery Esil Duran. Единият от моделите е в стил „Долче и
Габана“ – черна полупрозрачна дантелена рокля с бюстие от долу. За втората визия Марина е с рокля тип принцеса от две части в нежен розово-бежов цвят: бляскава горна част около врата, покрита с нежно бродирани мъниста и долна част – обемна пола тип „туту“ с дължина под коляното.
Аксесоарите във фотосесията са оригинални и масивни. Обеците, с които Марина Кискинова е на корицата са от естествени камъни, дело на Desire Mark с дизайнер Десислава Маркова. Цветната тиара от снимките e ръчна изработка на Вили Боршукова, а короната е дело на Мис Бони.
На страниците на списанието можете да прочетете и  интервюто с Марина дни след излизането на новата й песен Insomnia. Певицата и актриса разказва за: подготовката и работата около парчето, новите проекти, нейните хобита и предстоящите и проекти.


Няма коментари:

Публикуване на коментар