Translate

понеделник, 21 ноември 2016 г.

LG оборудва Best-Western Premier Sofia Airport Hotel с най-новото си потфолио хотелски телевизори



Новооткритият хотел е оборудван с най-модерни съоръжения и технологии от последно поколение, а телевизорите и екраните са на водещата компания в сектора LG Electronics (LG).
Всяка една от 155-те просторни хотелски стаи, Premier King и Twin, както и Deluxe Queen и Business Suite, са оборудвани с най-новите 32-инчови LG LCD хотелски телевизори, модел LW340C. Хотелът разполага и с денонощна бизнес зона и високотехнологичен конферентен етаж, където за съвършено удобство на гостите са инсталирани 43-инчови LG екрани, модел LW310C.
Иновациите в хотелското и бизнес оборудване от последно поколение са продиктувани от всички особености на потребителското търсене. LG е един от пазарните лидери в областта и все повече започва да се отличава от конкурентите си, удовлетворявайки и най-малките и необичайни потребителски очаквания и потребности. Ето защо, телевизорите на LG осигурят уникално зрителско преживяване и комфорт в най-добрите хотели по целия свят.
“Уверени сме, че най-новите ни продуктови предложения за хотели и бизнес сгради се посрещат с ентусиазъм не само от B2B партньорите ни, но и от всички потребители. Ние сме единствената компания, която има двупосочна стратегия по отношение на продуктовото ни портфолио, включваща както B2B, така и потребителски решения. Това е доказателство, че поставяме еднакъв приоритет и на двете,” каза Иван Иванов, изпълнителен директор на LG Electronics България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар