Translate

вторник, 29 ноември 2016 г.

NIVEA ще дари на SOS Детски селища по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“.




Марка №1 в грижата за кожата NIVEA продължава традицията си в отношението към грижата за семейството, като за втора поредна година ще осигури на своите потребители възможността
да допринесат за развитието и израстването на децата, които Сдружение SOS Детски селища България подкрепя, а именно – деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. NIVEA ще дари на SOS Детски селища по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“.
За да бъде още по-интересна кампанията, сега всички почитатели на синия крем, могат да напишат своята кратка приказка, посветена на грижата, обичта и семейството, като добавят хаштаг #ПриказнаСиняГрижа и я публикуват във Facebook.
Сред първите посланици на инициативата, които също написаха приказки за децата от SOS Детски селища, са Рафи, Дивна, Деси Добрева, Играта, Мона, Гери Турийска, Башар Рахал, Силвия Лулчева и Василена Винченцо, както и много журналисти и блогъри.
След края на кампанията 20 от приказките ще бъдат събрани и публикувани в специална книжка, илюстрирана от децата от SOS Детски селища България.
През тази година NIVEA Crème отново ще зарадва своите потребители с лимитираната серия с вече познатите четирима приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята. Към любимия крем в познатата синя кутийка, през следващите месеци в търговската мрежа, ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Тео и Зайо си правят състезание“, „Мая и феята отиват на плаж“, „Тео и Зайо строят къща“ и „Мая и феята подреждат стаята“.
Приказките към лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ са създадени така, че да възпитават и учат децата на истинските ценности в живота – закрила, любов, нежност и грижа. Героите се изправят пред нови приключения, които преодоляват с подкрепата на своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж. Завладяващите илюстрации в книжките отново са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите на писателя Удо Вайгелт са посветени на нуждата да сме у дома и да усещаме грижата и сигурността, които семейството дава на всеки от нас.
С красивите си илюстрации и увлекателни истории лимитираната серия на NIVEA Crème има за цел да донесе още много споделени вълшебни моменти на грижа за родители и деца. Станете и вие посланици на инициативата и помогнете на повече български деца да имат приказното детство, което заслужават.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар