Translate

понеделник, 21 ноември 2016 г.

Д-р Розууд (Rosewood) – Сезон 2 - FOX CRIME



От 14 декември 22:00 ч - Премиера за България

Mедицинската разследваща драма oт изпълнителния продуцент Тод Хартън „Д-р Розууд“ се завръща с втори сезон, в който отново главен герой е д-р Беамонт Розууд младши (в ролята Морис Честнът), най-добрият частен патолог в Маями. Изключително интелигентен, балансиран и харизматичен, д-р Розууд работи със силната и решителна детектив Аналийз Виа (Джайна Лий Ортиз) в откриването на улики, невидими за всички останали, с което да помага на полицията в Маями да разреши някои от най-предизвикателните и заплетени случаи.
Редом с д-р Розууд ще видим сестра му и „кралят на токсикологията“ Пипи (Габриел Денис), ДНК специалистът Тара Мили Изикоф (Ана Конкли), бивша годеница на Пипи. Майката на д-р Розууд Дона (Лорен Таузанд), се е пенсионирала от поста си на директор на гимназия, развела се е със съпруга си и се е присъединила към децата си в лабораторията като един твърде ангажиран с работата колега. В сериала участват още детектив Ира Хорнсток (Доменик Ломбардози), който е страхотен ръководител на екип, но има твърде слаб контрол над собствения си живот и най-младият член на полицията в източния район на Маями – кап. Раян Слейд (Еди Сжибриан), човек с тъмно минало, който едновременно предизвиква и усложнява вече достатъчно объркана ситуация между д-р Розууд и Виа.
Обременен от собствените си медицински състояния, д-р Розууд вярва, че всеки момент от живота, независимо колко незначителен ни се струва, трябва да се изживее пълноценно. Осъзнаването на това му позволява да вижда детайли, които убягват на другите. Но това, което го мотивира най-много, са жертвите, които са лишени от възможността да изживеят живота си.
В края на първи сезон на сериала, Роузи и Виа най-после имаха възможност да изразят чувствата си. Роузи попадна на определена информация, която го принуди да предприеме собствено разследване без Виа и онова, което откри, можеше да промени взаимоотношенията им завинаги.
Във втори сезон, д-р Розууд и Виа отиват в Ню Йорк да разследват убийството на съпруга й Еди и ще разрешават случаи, включващи колежански братства, пластична хирургия, търсене на съкровища и религията Сантерия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар