Translate

сряда, 28 декември 2016 г.

Българите от Босилеград към ВМА: Благодарим ви, че ни лекувате от сърце! Болницата стопи дълговете на 15 млн.лв.



По традиция българите от Западните покрайнини се поклониха пред медицинските специалисти, които години наред се грижат за здравето им.
Босилеградският ден на благодарността започна с добри новини, съобщени от началника на болницата ген.-майор чл.-кореспондент проф. Николай Петров, че: дългът на ВМА от 33 млн.лв. на 30 септември 2016 г., към днешна дата вече е намален на 15 млн.лв.
„Това се дължи на всички нас заедно, нашите усилия са видими, нашите резултати са реални. Уважението и признанието, което получаваме от институциите и пациентите, са единственото условие за това какво представлява ВМА – че ВМА е най-добрата, най-предпочитаната болница, с най-високо качество на лечебния процес и с най-добро отношение към пациентите”, изтъкна проф. Петров и добави: „Гордейте се, колеги, както аз се гордея, че сме част от ВМА. Всички ние сме ВМА и тя ще следва своя път напред и нагоре. Пожелавам ви светли християнски празници, Бог да е с вас и вашите семейства”.
Кметът на гр. Босилеград Владимир Захариев сподели:
„Обичаме ви. Благодарим ви, че ни лекувате от сърце и ни приемате с отворена душа. Благодарим, че във всеки един момент сте готови да ни помогнете. Благодарим на генерал Петров, че отговаря мигновено на обажданията ни, защото знае, че всеки един повик може да
значи живот. Благодарим, че ни доказвате постоянно, че не сме забравени от майка България. И вие не сте забравени от нас”.
Той призова всички наши сънародници, където и да са по света да се гордеят, че са българи.
Празникът бе изпълнен с красивите изпълнения на няколко фолклорни групи, подготвени специално за празника. Кръшни хора и вкусни домашно приготвени гозби допринесоха допълнително за празничното настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар